top of page

ΖΥΓΙ TRIAL RALLYSPRINT 13/06/21: Νικητές οι Πανίκκος Πολυκάρπου - Κωνσταντίνος Σιάλος

VARSAS DIAFHMISH LAST.jpg
P A UNISEX HAIR SALON 3.jpg

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού διοργάνωσε τον πρώτο αγώνα TRIAL RALLYSPRINT 2021 υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Η κοινότητα Ζυγίου φιλοξένησε την εκκίνηση και τον τερματισμό των αγωνιστικών από καθορισμένο χώρο στην Μαρίνα Ζυγίου.

Τιμητική παρουσία της Κοινοτάρχου κας Γεωργίας Μιχαήλ.

Τα 20 πληρώματα που έλαβαν μέρος στον αγώνα είχαν τρεις χρονομετρημένες προσπάθειες να καλύψουν, την ειδική διαδρομή Λάγειας - Καλαβασού.

Νικητές του αγώνα ήταν το πλήρωμα Πανίκκος Πολυκάρπου - Κωνσταντίνος Σιάλος οι οποίοι ήταν πρώτοι και στα 3 περάσματα με αυτοκίνητο Mitsubishi Evo 9.

2οι γενικής το πλήρωμα Πέτρος Πέτρου - Νικόλας Γεωργίου με αυτοκίνητο Mitsubishi Evo 7 όπου και στα 3 χρονομετρημένα περάσματα ήταν δεύτεροι.

3οι γενικής το πλήρωμα Γιώργος Παφιτης - Βασίλης Γραμμένος έτρεχε στην κατηγορία MIXED και συμπλήρωσε το 3ο σκαλί του βάθρου μετά από σταθερή απόδοση και στα 3 περάσματα.

4οι γενικής το πλήρωμα Q8 Κύπρος Χριστοδούλου - Κυριάκος Δαμιανού οι οποίοι ήταν και πρώτοι στην δικίνητη κατηγορία με αυτοκίνητο Peugeot 208 R2.

5οι γενικής το πλήρωμα Νικόλας Χ”Mατθαίου - Τούλλης Αριστοδήμου με αυτοκίνητο Honda Civic οι οποίοι ήταν και 2οι στην δικίνητη κατηγορία.

6οι γενικής το πλήρωμα Ηλίας και Δημήτρης Πιερή με αυτοκίνητο Mitsubishi Evo 6 οι οποίοι ήταν και πρώτοι στην κατηγορία RCS2.

7οι γενικής ακόμα ένα πλήρωμα οι Αργύρης Σταύρου - Παναγιώτης Προδρόμου που έτρεχαν στην κατηγορία Mixed όπου κατέλαβαν και την πρώτη θέση.

8οι γενικής το πλήρωμα Κλεάνθης Έλληνας - Μιχαλάκης Μιχαήλ με αυτοκίνητο Mitsubishi Evo 7 οι οποίοι πήραν και την θέση στην κατηγορία RCS2.

9οι γενικής το πλήρωμα Chris Ανδρέου - Γιώργος Αλεξάνδρου με αυτοκίνητο Peugeot 208 R4.

10οι γενικής το θεαματικό πλήρωμα της Gepa, Μιχάλης Σοφοκλέους-Ευαγόρας Παντελίδης με αυτοκίνητο VW Golf οι οποίοι ήταν και πρώτοι στην κατηγορία RCS1.

11οι γενικής το πλήρωμα Νίκος και Στέφανος Φράγκου με αυτοκίνητο Suzuki Vitara οι οποίοι κατέλαβαν και την θέση στην κατηγορία RCT1.

12οι γενικής το πλήρωμα Ανδρέας Γεωργίου – Κώστας Μανώλη με αυτοκίνητο Subaru Impreza.

13οι γενικής το πλήρωμα Παναγιώτης Μέσσιος – Σοφοκλής Μιχαήλ με αυτοκίνητο Seat Ibiza οι οποίοι επίσης ήταν 2οι στην κατηγορία RCS1.

14οι γενικής ένα Novice πλήρωμα οι Παναγιώτης Μαρασίνος – Φρίξου Φρίξος με Mitsubishi Evo 6.

15οι γενικής το πλήρωμα έτρεχε στην Mixed κατηγορία οι Σωτήρης Κασέττας – Μάριος Βανέζης με Toyota Yaris.

16οι γενικής το πλήρωμα Bar Yaniv – Ανδρέας Νέστορος με αυτοκίνητο Suzuki Swift.

17οι γενικής το πλήρωμα Φοίβος Νικολάου – Σάββας Ζάκου με Mitsubishi Evo 9 οι οποίοι στάθηκαν άτυχοι γιατί με σκασμένα ελαστικά δεν μπορούσαν να οδηγήσουν όπως ήθελαν.

18οι γενικής ακόμη ένα πλήρωμα στην κατηγορία Mixed οι Άγγελος Πετρίδης – Αντρέας Πετρίδης με Mitsubishi Evo 9.

19οι γενικής το πλήρωμα Αντρέας Χαραλάμπους – Φίλιππος Φιλιππίδης με Honda Civic οι οποίοι ήταν και 1οι στην κατηγορία RCS3.

Το πλήρωμα Πάμπος Λαός – Παναγιώτης Λαός με αυτοκίνητο Mitsubishi Galant VR4 δεν ολοκλήρωσαν τον αγώνα.

Ο επόμενος προγραμματισμένος αγώνας Trial είναι στις 12/12/21.

©PITSDIRECT
bottom of page