top of page

Στην Αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” η Τελετή Βραβεύσεων Της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου 2022 -2023

Το βράδυ της Τετάρτης 6-3-24 ήταν αποκλειστικά αφιερωμένη στην κατάμεστη όπως αποδείχθηκε Aίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” στην Λευκωσία, οι απονομές επάθλων για τους κορυφαίους οδηγούς και συνοδηγούς των Πρωταθλημάτων Ράλι, Ταχύτητας, Time Attack, K.O.Φ.Α 4 Χ 4, Πλαγιολίσθησης και E- Rally Championhip.

Επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν ο Αξιότιμος Υπουργός Μεταφορών κ. Αλέξης Βαφειάδης, οι Βουλευτές του ΑΚΕΛ κ. Χρίστος Χριστοφίδης, του ΕΛΑΜ ο κ. Χρίστος Χρίστου, ο εκ των αντιπροέδρων του ΔΗΣΥ κ. Γιώργος Κάρουλας, η Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ κ .Κάλλη Χ’ Ιωσήφ, οι πρώην προέδροι του ΚΟΑ κκ. Κλεάνθης Γεωργιάδης και Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο Αντιδήμαρχος Λευκωσίας κ. Χρίστος Ιωσήφ και εκπρόσωπος της Αστυνομίας Κύπρου.

Αυτό που διεφάνηκε και από τις ομιλίες των επισήμων, είναι  ότι, η Πολιτεία υποστηρίζει εμπράκτως την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου κ. Άντρος Αντωνίου, αφού  ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, προχώρησε στην απονομή επάθλων.

25378379

25378379

Τιμήθηκαν οι ακόλουθοι σε διεθνές αγώνες:

Το πλήρωμα Ράλλυ Αλέξανδρος Τσουλόφτας - Στέλιος Ηλία για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος, ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής για τις επιτυχίες του στο εξωτερικό στο θεσμό του Εuro NASCAR, o Γιώργος Χριστοφόρου στην κατάκτηση της 2ης θέσης το 2022 στο Drift kings International και της 1ης θέσης το 2023, ο Σταύρος Γρύλλης για την νίκη του στίς Σέρρες στον θεσμό του Drift Κingς το 2023, όπως επίσης και την εθνική ομαδα Drift Κύπρου που κέρδισε το Kings National Cup. Eπίσης, βραβεύτηκαν οι αθλητές του Drift Σίμος Τίκκις για την 2η  θέση και τον  Σταύρο Γρύλλη για την 3η θέση στην Pro κατηγορία και στη Semi Pro κατηγορία του Χρήστου Λοίζου, για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Απονεμήθηκαν επίσης πάμπολα έπαθλα και για τους τοπικούς αγώνες της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και στα υπόλοιπα αθλήματα της, όπου, τιμήθηκαν, οι καλύτεροι αθλητές της, στην κάθε σεζόν.

Οι απονομές διάρκεσαν αρκετή ώρα στην κατάμεστη αίθουσα και αγκαλιάστηκε από όλους τους παρευρισκόμενους.

Με την λήξη των απονομών ακολούθησε μετά πλούσιο μπουφέ με εκλεκτούς μεζέδες για όλους τους παρευρισκόμενους.

©PITSDIRECT
bottom of page