top of page

Νικητές οι Τσουλόφτα - Ηλία στο Larnaca Acropolis Rally 

VARSAS DIAFHMISH LAST.jpg
P A UNISEX HAIR SALON 3.jpg

Με διοργανωτή τον Σύνδεσμο Αυτοκινήτου Λάρνακας εις μνήμη του αείμνηστου Άθου Νικηφόρου, Πέτρου Λαού και Νεκτάριου Ανδρόνικου πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 23-24/5/21 ο 3ος γύρος του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Rally υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Ο αγώνας ήταν χωρισμένος σε δύο σκέλη με τρεις ειδικές το Σάββατο εκ των οποίων οι δύο ήταν επαναλαμβανόμενες και μία ειδική στην Achna Speedway

Το 2ο σκέλος του αγώνα την Κυριακή είχε δύο επαναλαμβανόμενες ειδικές. Αρκετές οι συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες. 

Το πλήρωμα Αλέξανδρος Τσουλόφτας - Στέλιος Ηλία ανέβασαν το VW Polo GTi R5 πρώτο στην ράμπα τερματισμού μετά από εξαιρετικό οδήγημα. Κέρδισαν τις 8 από τις 9 ειδικές διαδρομές και αναπτερώθηκαν οι ελπίδες τους για το πρωτάθλημα.

2οι γενικής οι Σίμος Γαλαταριώτης - Αντώνης Ιωάννου με VW Polo GTi R5 οι οποίοι αντιμετώπισαν μηχανικό πρόβλημα και κλαταρισμένο λάστιχο.

3οι γενικής οι Κώστας Ζήνωνος - Φάνος Χριστοφή με Citroen DS3 R5.

4οι γενικής οι Παναγιώτης Γιάγκου - Αντώνης Χρυσοστόμου με Hyundai i20 R5.

5οι γενικής οι Πέτρος Παντελή - Κύπρος Χριστοδούλου οι οποίοι επέλεξαν αυτή την φορά να τρέξουν με το Mitsubishi Evo 10 αντί του Citroen DS3 R5. Το πλήρωμα πήρε και την θέση στην κατηγορία RC2

6οι γενικής οι Χρίστος Δημοσθένους - Παναγιώτης Σιάλος με Mitsubishi Evo 10 όπου πήραν και την θέση στην κατηγορία RC2

7οι γενικής τα αδέλφια Γιώργος και Παύλος Εγγλέζου με Mitsubishi Evo 9 οι οποίοι επίσης πήραν και την θέση στην κατηγορία RC2

8οι γενικής οι Σταύρος Αντωνίου - Δημήτρης Πιερή με Mitsubishi Evo 10 R4

9οι γενικής το πλήρωμα Σταύρος Σταύρου - Λεωνίδας Χριστοφή με Mitsubishi Evo 7 οι οποίοι ήταν και 1οι στην κατηγορία RCS2.

10οι γενικής το πλήρωμα Σάββας Σάββα - Ανδρέας Παπανδρέου με Mitsubishi Evo 9.

11οι γενικής το πλήρωμα Κώστας Λαός - Μιχάλης Στυλιανού με Mitsubishi Evo 9.

12οι γενικής οι Γιώργος Παφίτης - Μιχάλης Βασιλείου με Mitsubishi Evo 9.

13οι γενικής οι Σοφιανός Ρούσος - Ανδρέας Γιαννακού με Mitsubishi Evo 10.

14οι γενικής οι Φώτος Γιαννουρή - Κωνσταντίνος Πέτρου με Mitsubishi Evo 5 οι οποίοι ήταν αρκετά γρήγοροι και ήταν και 2οι στην κατηγορία RCS2.

15οι γενικής οι Ζαχαρίας Μανόλη - Κωνσταντίνος Ευριπίδου με Honda Civic Ep3 και επίσης πήραν την θέση στην κατηγορία RC4.

16οι γενικής οι Κωνσταντίνος Τελεβάντος - Τάκης Σταύρου με Peugeot 208 R2 οι οποίοι πάλευαν για την 1η θέση στην κατηγορία RC4 με τους Ζαχαρίας Μανόλη - Κωνσταντίνος Ευριπίδου. Τελικά κατέλαβαν τη θέση στην κατηγορία RC4

18οι γενικής οι Παναγιώτης και Ανδρέας Ξενοφώντος με Honda FN2 Type R R3 οι οποίοι ήταν και 3οι στην κατηγορία RC4

20οι γενικής το πλήρωμα Χριστόδουλος Χριστοδούλου - Γιάννος Καλλή με Honda Civic οι οποίοι ήταν αρκετά γρήγοροι και πήραν και την θέση στην κατηγορία RCS1.

22οι γενικής οι Χρίστος Ανδρέου - Γιώργος Αλεξάνδρου με το καινούριο τους απόκτημα Peugeot 208 Rally 4 οι οποίοι ήταν και 4οι στην κατηγορία RC4.

23οι γενικής οι Γιαννάκης Τζιωρτζής - Τούλλης Αριστοδήμου με Ford Fiesta R2 οι οποίοι κατέλαβαν και την θέση στην κατηγορία RC4

Ο επόμενος αγώνας ο οποίος είναι το διεθνές Cyprus Rally θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στις 24-26 και θα μετρά για τα κυπριακά πληρώματα ως διπλός αγώνας. 

©PITSDIRECT
bottom of page