top of page

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ.Ο.Φ.Α. 4Χ4: Αγώνας 4ος στα ‘ΠΥΡΓΑ’ 2024

©PITSDIRECT

Την Κυριακή 16-06-24 πραγματοποιήθηκε στά ‘Πυργά’ ο 4ος Γύρος του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Κ.Ο.Φ.Α. Κύπρου 4Χ4, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν, ήταν ομολογουμένως, ένας από τους δυσκολότερους αγώνες που έγιναν ως τώρα, με ύψιστο βαθμό δυσκολίας στα περισσότερα σημεία και με πολλές ανατροπές. Ο αγώνας προσέλκυσε πλήθος φιλάθλων από νέους και παλιούς φίλους του αθλήματος, όπου πραγματικά, απόλαυσαν από απόσταση αναπνοής τους διαγωνιζόμενους.

Αποτελέσματα ανά κατηγορία:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ1 EXTREME

1ος ο Κύρος Αρτεμίου με την 4η διαδοχική νίκη για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα, προσθέτοντας ακόμη 10 βαθμούς, ήταν αρκετά καλός παρά τις δυσκολίες του αγώνα, με 1720 βαθμούς ποινής στον αγώνα.

2ος ακολούθησε ο Σπύρος Δρουσιώτης που πρόσθεσε ακόμα 8 βαθμούς για το Πρωτάθλημα. Ήταν αρκετά καλός για μία ακόμη φορά, με 3030 βαθμούς ποινής στον αγώνα.

3ος ο Αλέξης Γρηγορίου με 6 βαθμούς για το Πρωτάθλημα, έχασε πολύτιμους βαθμούς. Συνέλεξε 5460 βαθμούς ποινής στον αγώνα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ K2

Νικητής ο Χρίστος Καραολής που πήρε την νίκη αλλά όχι τους βαθμούς γιατί είναι αρχάριος.

Έτσι την νίκη πήρε ο Κυριάκος Καρανικόλας που ήταν 2ος.

Και την 2η θέση ο Χρίστος Καλλίτσης ο οποίος ήταν 3ος. Την 3η θέση δεν την πήρε κανένας γιατί κανένας δεν συμπλήρωσε όλες τις διαδρομές.

4ος ο Παναγιώτης Γρηγορίου με 4 βαθμούς για το Πρωτάθλημα. Αρκετά καλή η προσπάθεια του, αλλά, έμεινε εκτός βάθρου. Συνέλεξε 4260 βαθμούς ποινής στον αγώνα.

5ος ο Ηρόδοτος Γρηγορίου με 2 βαθμούς για το Πρωτάθλημα. Ήταν ατυχος, όπως και οι πιο πολλοί διαγωνιζόμενοι, γιατί σε κάποιο στάδιο του αγώνα είχε ανατροπή με το αγωνιστικό του, με αποτέλεσμα, να διακόψει και να χάσει πολύτιμους βαθμούς. Συνέλεξε 4310 βαθμούς ποινής στον αγώνα.

6ος ο Χρίστος Γεωργίου. Συνέλεξε 5480 βαθμούς ποινής στον αγώνα.

25378379

25378379

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ K3

1ος Νικητής ο Κύρος Πανάου με 10 βαθμούς στον αγώνα. Πήρε την δεύτερη διαδοχική νίκη για φέτος και προχωρά σταθερά στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα. Συνέλεξε 870 βαθμούς ποινής και από τις 3 διαδρομές.

2ος ο Σπύρος Σπύρου με 8 βαθμούς για το Πρωτάθλημα. Πολύ καλή απόδοση από τον Σπύρο όπου τον ανέβασε στο δεύτερο σκαλοπάτι του βάθρου, συλλέγοντας 1070 βαθμούς ποινής στον αγώνα.

3ος ο Ανδρέας Χρυσάνθου με 6 βαθμούς για το Πρωτάθλημα. Ήταν αρκετα καλός, σε αυτόν τον αγώνα, ανέβηκε στο 3ο σκαλοπάτι του βάθρου, με την συνέχεια να είναι όντως συναρπαστική. Συνέλεξε 1100 βαθμούς ποινής στον αγώνα.

4ος ο Κωνσταντίνος Μιχαήλ με 4 βαθμούς για το Πρωτάθλημα. Έμεινε εκτός βάθρου, αλλά, είναι από τους αθλητές που τα δίνουν όλα σε κάθε αγώνα. Συνέλεξε 1310 βαθμούς ποινής στον αγώνα.

5ος ο Πάφιος οδηγός Αντρέας Αντρέου με 2 βαθμούς για το Πρωτάθλημα. Άτυχος ο Ανδρέας όπου σε κάποιο στάδιο στόν αγώνα, είχε ανατροπή με το αγωνιστικό του, με αποτέλεσμα, να διακόψει και να χάσει πολύτιμους βαθμούς. Συνέλεξε 2210 βαθμούς ποινής και από τις 3 διαδρομές.

6ος ο Θεοφύλακτος Φυλακτου Συνέλεξε 4390 βαθμούς ποινής.

7ος ο Παναγιώτης Γεωργιάδης Συνέλεξε 5620 βαθμούς ποινής.

bottom of page