top of page

1ος Γύρος του Παγκύπριου Πρωταθλήματος 2024 Κ.Ο.Φ.Α στη Μοσφιλωτή

Στις 31-03-24 πραγματοποιήθηκε στην Μοσφιλωτή ο 1ος Γύρος του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Κ.Ο.Φ.Α. Κύπρου 4Χ4, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Παρ’ όλο ότι, οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι ευνοϊκότερες για τον αγώνα, με την υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε, την σκόνη που αιωρείτο στην ατμόσφαιρα, εν τούτοις, οι πιστοί φίλοι του αθλήματος δεν παρέλειψαν για μια ακόμη φορά να παρουσιαστούν μαζικά στον 1ο αγώνα 4Χ4 της σεζόν, όπου, απόλαυσαν τους αθλητές που έλαβαν μέρος. Η ιστοσελίδα μας καλωσορίζει τους δύο νέους αθλητές στην κατηγορία Κ3, τους Θεοφύλακτο Φυλακτού και Παναγιώτη Γεωργιάδη και την ομάδα τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο άθλημα.

Αποτελέσματα ανά κατηγορία:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ K1 EXTREME 

1ος ο Κύρος Αρτεμίου που ήταν ο νικητής στην πρεμιέρα του Παγκύπριου Πρωταθλήματος, με το απόλυτο των 10 βαθμών. Πολύ καλό οδήγημα από τον πρωταθλητή και στις τρεις βαθμολογημένες πίστες με 220 βαθμούς ποινής.

2ος ο Αλέξης Γρηγορίου με 8 βαθμούς. Έβαλε ψηλά τον πήχη ο νεαρός και μπράβο του, γιατί ήταν πολύ κοντά σε βαθμούς με τον Σπύρο Δρουσιώτη μέχρι και την τελευταία διαδρομή όπου κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών ως το τέλος του αγώνα. Οι βαθμοί ποινής του Αλέξη ήταν 640.

25378379

25378379

3ος ο Σπύρος Δρουσιώτης με 6 βαθμούς. Ο Πάφιος οδηγός πάλεψε για την 2η θέση όπου η διαφορά ήταν μικρή, αλλά, δεν τα πήγε τόσο καλά όσο θα ήθελε. Οι βαθμοί ποινής του Σπύρου ήταν 660.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ2

1ος ο Ηρόδοτος Γρηγορίου ήταν ο νικητής του αγώνα με 10 βαθμούς. Έτσι με το δεξί ξεκίνησε την χρονιά και αναμένουμε ωραίες μάχες στους επόμενους αγώνες. Οι βαθμοί ποινής του Ηρόδοτου ήταν 1070.

2ος ο Κυριάκος Καρανικόλα πήρε 8 βαθμούς. Ήταν άτυχος σε κάποιο στάδιο του αγώνα αφού κόπηκε ο ιμάντας του υδραυλικού του τιμονιού και οδηγούσε χωρίς αυτό μέχρι να τελειώσει η διαδρομή. Οι βαθμοί ποινής του Κυριάκου ήταν 1250.

3ος ο Χρίστος Γεωργίου με 6 βαθμούς. Το πάλεψε αλλά δεν του βγήκε, πιστεύουμε όμως ότι θα πάει καλύτερα στους επόμενους αγώνες που ακολουθούν. Οι βαθμοί ποινής του Χρίστου ήταν 1690.

4ος ο Παναγιώτης Γρηγορίου με 4 βαθμούς. Αρκετά καλή η προσπάθεια του νεαρού αθλητή σε ένα απαιτητικό αγώνα. Φαίνεται να έχει τα βασικά εφόδια για να ανέβει ψηλότερα. Οι βαθμοί ποινής του Παναγιώτη ήταν 1750.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ3

1ος ο Κωνσταντίνος Μιχαήλ ήταν ο νικητής στον 1ο γύρο της σεζόν με 10 βαθμούς. Πήρε το απόλυτο σε βαθμούς και 290 βαθμούς ποινής στο σύνολο.

2ος μια δυναμική παρουσία, ο Κύρος Πανάου, που μάζεψε 8 βαθμούς στο σύνολο και 780 βαθμούς ποινής.

3ος ο Αντρέας Αντρέου με 6 βαθμούς και 840 βαθμούς ποινής στο σύνολο.

4ος ο Σπύρος Σπύρου με 4 βαθμούς. Μια ανατροπή του στέρησε πολύτιμους βαθμούς στο σύνολο. Πήρε 1600 βαθμούς ποινής συνολικά.

5ος με καλή παρουσία ο Θεοφύλακτος Φυλάκτου που πήρε 5590 βαθμούς ποινής στο σύνολο.

6ος, άλλη μια καλή παρουσία, ο Παναγιώτης Γεωργιάδης, που πήρε 6380 βαθμούς ποινής στο σύνολο.

©PITSDIRECT
bottom of page